Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Nie no, ja Cię rozumiem. Ale to co powiedziałeś, i co powiedziałem ja, nie wyklucza się wzajemnie. Próbuję tylko dopiąć swego.
|
|
|
|
Panowie, Panowie, moi drodzy.
Wiecie jaka jest odpowiedź na tę dyskusję? Zauważyłem, że lubicie łapać mnie za słówka, mianowicie wyżej wspomniany 'trening' czy 'znajdź target.' Myślę, że można wywnioskować logicznie iż tego tekstu nie należy rozumieć dosłownie, a metaforycznie. Zauważcie, że każdy człowiek ma własną mapę i obiera różnego rodzaju koncepty w różnego rodzaju słowa. Znajdź target - na pierwszy rzut oka można powiedzieć 'znajdź Johna Connor'a i zabij!' tak jak wspominaliście o Terminatorze, w tym przypadku 'znajdź target i uwiedź!' Nie, to nie o to chodzi. Dlatego zachęcam Was moi mili abyście spróbowali spojrzeć na zarówno ten jak i inne posty z głębszej perspektywy :-) Miłego uwodzenia życzę, God. Zapomniałem dodać, ten artykuł poświęcony jest osobom początkującym, ale myślę, że czytając go będą na tyle 'dojrzali' aby skumać o co chodzi. |
|
|
||
- bardzo dobrze
To o czym piszesz i czego dotyczy to forum też można uznać za elitarną dyscyplinę bo większość ludzi nie ma pojęcia o istnieniu społeczności zajmującej się w niemal naukowy sposób podrywem i dynamikami towarzyskimi. Fajny motywator ? .Chętnie przeczytam ciąg dalszy twojego arta .Pozdrawiam
...w Rzymie nie chcą wiedzieć który z nich się zbliża
ospałej myśli nic już nie porwie do buntu więc trawią dni i noce na biustach kurtyzan i piszą podręczniki miłosnego kunsztu... |
|
|
|
Gra musi być częścią życia. Uwodzenie musi być czymś naturalnym i "odruchowym".
Wychodzenie specjalnie na tzw. "wypas" jest błędne, bo np. jak widzi się ładną kobietę w markecie czy tam na mieście, to do niej nie podejdę, bo nie jestem na "treningu" czy tam na "prawdziwej grze" ? Mówię teraz ogólnie do ludu Podejście Goda jest jak najbardziej poprawne. Dobra zabawa towarzysząca chęci poznania drugiej ciekawej osoby, atrakcyjnej kobiety, dobrze motywuje. A jak nas zlewa to się nie przejmuję i poznaję drugą ładniejszą itd.Co do znajdowania targetu to są to po prostu kobiety, którą wydają się dla nas atrakcyjne. Uwodzenie kogoś kto nam się nie podoba jest bez sensu, bo i my się nie zaangażujemy zbytnio w grę i w sumie strata czasu... Podobnie z uwodzeniem całej sali w klubie.. nie lepiej skupić się na dziewczynie? Oczywiście jest to fajne, jak nowo poznani faceci przybijają piątki itd itp... Tym bardziej jak jest się początkującym i nagle zaczyna się zauważać, że też można być kimś interesującym. Pozdrawiam |
|
|
|
Uwiedzenie sali to prosta droga do tego,że nie tylko Ty będziesz miał ułatwioną sprawę w uwodzeniu w takim klubie,ale kobiety same chcą być w twoim otoczeniu i znacznie częściej same otwierają i uwodzą.
Porządnie zdominowana impreza sprawia,że należy zacząć się uczyć delikatnego odmawiania z powodu nadmiaru chętnych. EDIT: Poza tym otoczenie się przychylnością facetów poprawia własne bezpieczeństwo-szczególnie w mało znanych klubach.Osoba wyglądająca na taką która ma tutaj wielu znajomych nie raz nawet nie świadomie rozwiewa dzięki temu czarne chmury tak często zbierające się nad głową podczas uwodzenia. Wielu delikwentów wycofuje się z planów "łomotu" takich osób. Nigdy nie wiadomo,czy podbijając do kobiety nie wchodzi się komuś w paradę. Ostatnio edytowane przez Andro ; 14.07.2010 o 21:35 |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|