Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
ZOSTAŃ MISTRZEM PUA W TYDZIEŃ!!!
Jeżeli wyprodukowałeś temat pod jednym z poniższych tytułów (lub podobnym) : - Jest ta jedna dziewczyna w klasie - Podoba mi się taka jedna dziewczyna, nie wiem co robić - Wszystko szło z nią dobrze, aż nagle - Chyba się jej podobam - Czemu się jej nie podobam? to ten POST jest SPECJALNIE DLA CIEBIE! W takim wypadku, po pierwsze przeczytaj ten post RETa. Zostawiam do niego link tutaj, bo boję się, że mało osób czyta dział „administracja”, a to bardzo ważny post. http://seduceyourlife.com/forum/view...2f6a45f7#13637 Jeżeli zorientowałeś się już, że nie zostaniesz mistrzem PUA w jeden tydzień nie chowaj urazy, czytaj dalej, bo chcę tu napisać od czego należy zacząć i co możesz zrobić, by w ciągu tygodnia dokonać WIELKIEGO POSTĘPU. Możecie popytać warszawskich członków forum, którzy mnie znają – w ciągu tygodnia zmieniłem się nieprawdopodobnie. Chcę podzielić się z Wami wskazówkami. Nie staniecie się Mysterym w tydzień, ale wejdziecie na nowy poziom. Nie piszę tego, by jechać po kimkolwiek, ale dlatego, że chcemy tu WASZEGO DOBRA. ![]() Jeżeli po prostu jesteś początkujący, to i tak myślę, że może Ci się to przydać. TERAZ NAJWAŻNIEJSZA CZĘŚĆ. PODSTAWY i CO ZROBIĆ W PIERWSZYM TYGODNIU. 1) Przyjmij odpowiednie nastawienie To forum nie oferuje magicznej pigułki. To forum oferuje magiczną drogę. Mogę powiedzieć Ci tu o paru rzeczach, których tu NIE znajdziesz. Nie dowiesz się „CO POWIEDZIEĆ” tej jednej dziewczynie. Nie poznasz mistrzowskich technik i rutynek. Nie dowiesz się jak jutro pocałować najśliczniejszą-najładniejszą lasie-w-klasie. A dlaczego? Otóż... Czy potrafisz sobie wyobrazić sytuację, w której podchodzi do Ciebie najbrzydsza dziewczyna w klasie, która nigdy Ci się nie podobała, mówi coś do Ciebie, co sprawia, że zakochujesz się w niej beznadziejnie, porzucasz grono swoich „cool" przyjaciół i żyjecie razem długo i szczęśliwie? Nie? I bardzo dobrze… To samo działa w drugą stronę. Nasz fart polega na tym, że kobiety patrzą na więcej rzeczy niż wygląd i mamy szansę zostać odpowiednikiem „super laski” nawet nie będąc Bradem Pittem z wyglądu. To forum wskaże Ci drogę. Za pół roku będziesz jak goście, których najbardziej podziwiasz w swojej klasie, na swoim roku, w swojej pracy. Za rok będziesz od nich lepszy. Jutro jednak będziesz dość podobny do tej osoby, którą byłeś wczoraj. Nie taki sam, już lepszy, ale jeszcze nie będziesz mistrzem. Przygotuj się na długą drogę. Pamiętaj: - Pierwsze 2000 tysiące podejść do dziewczyn w ogóle się nie liczy. To jest tylko trening. TO jak strzały na bramkę na treningu, ważne jak strzelasz w czasie meczu, a mecz zacznie się za jakiś rok. - Baw się dobrze! Pamiętaj, że wszedłeś na świetną drogę, która da Ci dużo radości. Postanów, że już dzisiaj będziesz szczęśliwy. Pomyśl o tym co lubisz w sobie, co lubisz w życiu. - Nie ma problemów, są tylko wyzwania. Wszystko czym się martwisz… z tego wszystkiego będziesz się kiedyś śmiał. Pamiętasz tą pierwszą jedynkę, którą dostałeś w podstawówce? To była tragedia, nie? A dzisiaj? Dzisiaj to już tylko śmieszne, a ty już świetnie czytasz, kojarzysz budowę komórki, znasz przynajmniej pobieżnie historię polski i świata, umiesz policzyć takie rzeczy, które przerażały Cię w podstawówce… Jesteś dalej na drodze, jesteś niebo lepszy – pamiętaj, także w szkole, by wszystkim się dobrze bawić. 2) TROCHĘ poczytaj Wyobraź sobie taką sytuację… Na dwóch stolikach przed Tobą leżą: - na pierwszym: jedna zapisana kartka, łuk i strzały - na drugim: około pięćdziesięciu grubych książek Na tej pojedynczej kartce zapisane są podstawy strzelania z łuku. Jak trzymać łuk, jak oddychać, jakim gestem wypuszczać strzałę. W tych książkach opisane jest wszystko: dzieła najlepszych łuczników w historii, dzieła o łucznictwie zen, historia łucznictwa, WSZYSTKO co zostało napisane o łucznictwie. Ale nie ma łuku. Jak myślisz, kto wygra zawody łucznicze za trzy miesiące? Koleś, który przeczytał to wszystko, czy ten, który czytał 5 minut, a potem 3 miesiące słał strzały w tarczę? Wiesz który? Na pewno? No to przestań tyle czytać o uwodzeniu!!!!! Do cholery jasnej! Po co tyle czytać?! Dla rozrywki? Mnie bardziej bawi seks od czytania o ludziach uprawiających seks. Bardziej bawi mnie szaleństwo w klubie od czytania o szaleństwach w klubie innych ludzi! Przeczytaj tylko parę rzeczy. Na przykład: - 2-3 pierwsze rozdziały Venusian Arts Handbook (możesz kupić, możesz znaleźć w necie, nawet po polsku jest) - książkę Sharka, też jest po polsku - „Grę” – Neila Straussa – tam też jest wyłożone wszystko, nawet za dużo I NIC WIĘCEJ! Najlepiej przeczytaj te pierwsze rozdziały Venusian Arts Handbook na początek i nic poza tym, żeby nie mieszać sobie w głowie. I won w pole! 3. Zabij strach, otwórz się Jak czujesz strach przed podejściem możesz zacząć od - Demonic Confidence – w 21 dni będziesz pewnym siebie bogiem - Najlepiej idź na dwór i pytaj po prostu o godzinę, pytaj jak gdzieś dojść. Nie ważne kogo. Staruszków na początek, jeżeli Ci to pomoże. Ja do dziś nieraz zaczynam rozgrzewkę od spytania staruszki o godzinę, trzeba się otworzyć na początek. Chcesz przykład konwersacji? DOBRA A: Przepraszam, która godzina? B: 17:21 A: O rany, tak późno? Wiesz może gdzie jest poczta/sklep/kino? (albo) Dziękuję, a wiesz może gdzie jest w okolicy sklep z bateriami do zegarka? Zastanawiasz się jak pomoże Ci to w zdobyciu tych fajnych dziewczyn z klasy? Otóż pomoże! Zobaczą, że jesteś otwarty, że nie spinasz się rozmawiając z nimi. Zagada Cię jakaś-śliczna o pracę domową, to nie zaczniesz się jąkać i nie patrzeć jej w oczy. Dla Ciebie rozmowa z ludźmi będzie już naturalna. Odbierze Cię jako wyluzowanego, pewnego siebie gościa, A TO 90% SUKCESU! 4) Popraw wygląd! Ale, ale, ale przecież panienki nie lecą na wygląd! Tak przeczytałeś w którejś książce? Cóż, wygląd to nie tylko symetryczna twarz i mocna szczęka. To także: - ubiór - szeroko pojęta higiena osobista - sylwetka - postura Zatem… • Weź koleżankę, która Ci się podoba lub dziewczynę ubierającą się w jej stylu na zakupy. Powiedz jej ile masz kasy i powiedz jej, że chcesz zmienić/poprawić swój styl ubierania się. Powiedz jej, żeby Cię ubrała tak, jak chciałaby, żeby ubierał się jej chłopak (dobry tekst, swoją drogą – działa na podświadomość też w odpowiedni sposób). Nie masz kasy? Naprawdę można się nieźle ubrać za grosze. Pójdź nawet do jakiegoś „ciuchlandu” z ubraniami na wagę i tam po odpowiednim przeszperaniu znajdą się dwie sensowne rzeczy. Możesz pojechać do jakiegoś outletu, gdzie sprzedają za 1/4 ceny markowe ubrania (wiem, że jest w Warszawie, Wrocławiu i pewnie w wielu innych miastach). Kurde, pójdź porozdawać ulotki jak musisz. To będzie swoją drogą świetnie ćwiczenie na zagadywanie ludzi i pokonanie strachu pt. „Co inni o mnie myślą?”• Pójdź do fryzjera. Naprawdę zasługujesz na ładną fryzurę. • Kup sobie dobrze dobraną wodę kolońską (perfumy w sensie). Zgarnij sprzedawczynię ze sklepu (to z reguły młode, ładne dziewczyny) i wybierzcie razem. • Wiem, że na pewno codziennie się myjesz, myjesz głowę przynajmniej raz na dwa dni, golisz się itp. Więc z szacunku dla Ciebie nie będę tu pisał o higienie osobistej. ![]() • Sylwetka… Zacznij ćwiczyć! Nie dlatego, żeby zostać koksem, ale dlatego, że to świetna sprawa. Będziesz miał więcej energii. Nauczysz się dyscypliny, zdobędziesz szacunek dla samego siebie. Zrzucisz zbędne kilogramy lub zaczniesz wyglądać bardziej po męsku. Zobaczysz o ile wzrośnie do Ciebie szacunek innych gości. Faceci ustawiają swoją hierarchię – zwłaszcza w gimnazjum, liceum – pod kątem siły, umiejętności w sporcie itp. Oczywiście bardzo charyzmatyczny gość będzie odpowiednio wyżej, ale to też ważne jest. Zapisz się na siłownię, a jak nie masz kasy to ćwicz w domu. Pompki, brzuszki i przysiady – tymi trzema banalnymi ćwiczeniami załatwisz najważniejsze mięśnie w ciele. Zacznij też uprawiać jakiś sport – warto. ![]() • Postura – chodź prosto. Stój prosto. Siedź prosto. Zrób takie ćwiczenie: - Najpierw przez pięć minut siedź pochylony, łokcie na kolanach, trzymaj głowę w rękach - Potem przez pięć minut siedź wyprostowany, oddychaj głęboko, używając brzucha (tak, żeby Twoje ramiona nie ruszały się góra-dół) OK. Zrobione? Czy zrobione pytam? Nie czytaj dalej póki tego nie zrobisz. Już? Na pewno? Dobrze. Kiedy czułeś się bardziej pewny siebie? Może ta wyprostowana pozycja nie jest dla Ciebie typowa, ale założę się, że bardziej czułeś się facetem z głową wysoko w górze. W necie jest masa ćwiczeń. 5) Pomyśl kim jesteś, co sprawia, że warto Cię poznać. - pomyśl co jest w Tobie świetnego, pogadaj ze znajomymi za co Cię lubią (zdziwisz się, ja np. myślałem, że jestem lubiany za poczucie humoru i inteligencję, a tak naprawdę większość ludzi uwielbiała we mnie otwartość, radość życia i umiejętność prawdziwego słuchania). - wypisz sobie fajne historyjki o sobie coś niezwykłego, coś z wakacji – wspomnienia, które budzą w Tobie entuzjazm, radość nie po to, żeby się tym chwalić, ale żeby móc podzielić się czymś co mówi o tym kim jesteś, dziewczyna której choć trochę się spodobasz chce Cię poznać - pomyśl o tym co wyróżnia Cię, co sprawia, że jesteś wyjątkowy - pomyśl co lubisz robić (cokolwiek by to było – jeżeli lubisz RPG, to pomyśl dlaczego je lubisz, co sprawia, że sprawia Ci to przyjemność, dziewczyny mówią w języku emocji, jeżeli powiesz, że kręci Cię wcielanie się w role, poznawanie zachowań innych ludzi w wyimaginowanych sytuacjach („nie uwierzysz, ten chłopak, który jest zawsze taki tchórzliwy wczoraj poświęcił się dla kolegi” albo „ten gość, którego zawsze uważałem za samoluba tu wczoraj jak graliśmy zachowywał się jak totalny altruista, spojrzałem na niego w zupełnie nowy sposób), to nawet RPG może stać się ciekawe dla panienki! - wyznacz sobie cele w życiu Możesz odpowiedzieć sobie na te pytania: • Co bym robił w swoim życiu, gdyby zostało mi tylko 6 miesięcy życia? • Co bym robił w swoim życiu, gdybym wygrał w totka 10 milionów złotych? • Co bym robił w życiu, gdybym miał pewność, że osiągnę w tym sukces? • Co zawsze chciałem zrobić, ale zawsze bałem się spróbować? • Co najbardziej lubię robić w życiu? Najpierw poznaj siebie. Wygląda to jakby nie miało wiele wspólnego z podrywaniem, ale jak mówił Sun Tzu: (parafrazując) Znasz siebie, znasz innych – zawsze wygrasz. Chodzi o to, żebyś poznał, polubił i zaakceptował siebie. Nikt nigdy nie polubi Cię bardziej niż Ty lubisz samego siebie. Czemu kobiety nie lubią „miłych gości”? Bo oni szukają aprobaty. Dziewczyna chce, żeby to ją ktoś zaakceptował, a nie, żeby to ona robiła Ci za matkę i akceptowała Ciebie. Najpierw Ty się zaakceptuj, a zobaczysz jak Twój świat się zmieni. Ludzie zaczną do Ciebie GARNĄĆ. Autentycznie. ---------------------------------------------------------------------0 Dobra. Wystarczy na początek. A teraz do roboty!Jeżeli przeczytałeś całego posta, to przeczytałeś już więcej niż powinieneś w ciągu całego dzisiejszego dnia! Dzwoń do koleżanki, że idziecie na zakupy. Już! Teraz.A tak w ogóle to... Powodzenia chłopaki, właśnie weszliście na drogę, która zmieni Wasze życie! ![]() Pozdrawiam ![]() PS To dłuuugi post. Chyba przeczytałem o jeden post z prośbą o pomoc w poderwaniu Asi z 4b za dużo. ![]() PS2 Nie wiem czy wiecie, na oryginalnym forum Mystery Method istnieje specjalny dział nazwany: „The Worst of Forum”, gdzie automatycznie lądują wszelkie zapytania a la „Ona mi się podoba, co robić?”. ![]() Nasz szef forum, Merlin, jest kochany i tylko dlatego, u nas ten dział nazywa się „Zagubieni”. Wiecie jednak, gdzie tak naprawdę umieszczacie swoje zapytania. ![]() PS3 Niniejszym oświadczam, że rezygnuję z publikowania na forum na okres miesiąca – chcę się skupić na swojej WIELKIEJ PRZEMIANIE. Są osoby bardziej ode mnie DUŻO BARDZIEJ doświadczone na tym forum. Pora przestać gadać, a zacząć naprawdę działać.
O uwodzeniu:http://maciejrajk.eu/co-powinni-mezc...c-o-kobietach/
Moje mające mało wspólnego z PUA ksiażki: http://www.lideria.pl/Maciej-Rajk/sk...=Maciej%20Rajk |
|
|
|
super stary, bardzo podoba mi sie Twoj post, ciesze sie ze mialem okazje Cie poznac i bawic sie z Toba w klubie bo po tym poscie pokazales wlasnie jakim facetem jestes i ze duzo osiagniesz
![]() tak popieram niech kazdy sobie wezmie ten post do serca... ja tutaj korzystajac z okazji obiecam cos bo jak obiecam to zmotywuje sie zeby dotrzymac. jak tylko uporam sie z kolokwiami wrzuce temat o przekonaniach, prawdach, zalozeniach... czyli kilku waznych zasdach, zdaniach, twierdzeniach ktore powtarzane codziennie odmienia wasze zycie. pisze o tym teraz gdyz idelanie pasuja mi w polaczeniu z postem happymana, z pozdrowieniami znad ksiazek, ReT :wink:
„Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i interesujące"
|
|
|
|
Świetny tutorial Happyman!
Mam tylko nadzieję, że KAŻDY go przeczyta, bo po prostu jest tego wart. A teraz... masz szlaban na miesiąc na SYL'a. ![]() Go out and seduce!
|
|
|
|
Swietny post Happyman. Jest to jeden z najlepszych postów jakie przeczytalem. Masz "lekkie pióro", przez co czyta się to naprawde przyjemnie
|
|
|
|
Link do w temacie nie działa...
Po przeczytaniu tego postu sprobuje wziać sobie do serca Twoje słowa. Mam nadzieje że to pomoże mi zminić się na lepsze
|
|
|
|
A czy jest gdzies dostepny jeszcze wyzej wspomniany post ret'a ? Strona do niego odnoszaca sie nie jest dostepna, a skoro warto od niego zaczac, to zdało by sie zaczac
|
|
|
|
To może to sie nada... przyklejony dział
Forum.SeduceYourLife.com > Administracja Dyskusja ![]() http://forum.seduceyourlife.com/dysk...che-trudu.html |
|
|
|
|
|
Ja dodam od siebie jeszcze coś.
Zauważyłem, że jest coś takiego jak ZUPKA.Każdy zna UFEA - Universal Female Excuse Archive, czyli Uniwersalne Archiwum Kobiecych Wymówek. To są teksty, których kobieta używa, gdy chce się np. wykręcić od randki. ![]() A ja właśnie czytając post Happymana uzmysłowilem sobie, że ZUPKA istnieje. ZUPKA, czyli Zestaw Uniwersalnych Pytań Każdego AFC. Zauważcie, jak często wielu ludzi chce się dowiedzieć, co zrobić, bo podoba mi się koleżanka z pracy, co zrobić, żeby zainteresować sobą moją miłość, jak zaprosić na studniówke... Etc, etc, etc... Momentami mam wrażenie, że wystarczyoby spisać te pytania w formie FAQ, a oszczędzilibyśmy sobie pracy, a początkującym dostarczylibyśmy taką mapę na start...Ten post na pewno w tym pomaga. ![]() Pozdrawiam, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Właśnie wpadłem na pomysł.
A może oddzielny dział widoczny na głównej.? A w nim tylko przyklejone tematy odnośnie precyzyjnych poszczególnych pytań. Np. - "Jest w szkole taka laska,ale nie wiem jak do niej podejść,zagadać" -"Jak zaczynam rozmawiać z dziewczyną która mi się podoba mam pustke w głowie" -"Jak powiedzieć dziewczynie,że chcę tylko sexu" -"Jak zagadać do "księżniczki" SHB" -"Jak radzić sobie z dziewczyną z wysokim mniemaniem o sobie" itd itd... Działy nie służyły by do zadawania pytań. Każdy mógł by tam wpisywać swoje pomysły odnośnie pytania głównego,umieszczać opisy doświadczeń,i jakieś POMOCNE FR na temat(bez pytnań)...a próby dyskusji były by kasowane... taka mini sedupedia z pomysłami (co lepsze będzie można serio na niej umieścić )Do oceny danych wpisów i zamiast dyskusji na temat tego co ktoś wymyśli,napisze służyć może forumowy system ocen. Tematy mają "tryskać" wyłącznie informacją co nie znaczy,że jak sie będzie tworzyć wpis nie warto się nad nim "spuszczać" (dopieścić,przyłożyć się,dopracować) ,żeby nie było... chociaż "wolnoć Tomku w swoim domku" hihi ![]() Nie wiem ,czy to ma sens,ale jak już samo mi się pojawiło,to napisałem ![]() To może mieć lepszy wpływ na życie Forum niż martwy FAQ ,bo będzie tworzone przez wszystkich,i coś się ciągle może tam dziać ![]() Nowe osoby nie będą kierowane tylko do "poradnika" ,ale miejsca do którego warto będzie wracać po więcej i więcej... w miarę rozwoju działu. japapa PS. No dobra ,jeden temat w dziale o tytule "Dyskusja na temat treści zamieszczonych w dziale" może by się przydał dla odreagowania
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|