Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Uwodzenie jest proste. A jednocześnie jest trudno. Oba słowa się nie wykluczają.
![]() Aby nauczyć się sztuk walki wystarczy praktykować i praktykować. Machać tymi rencami i nogami. Proste nie? ![]() Ale wymaga to dużo czasu i zmiany w głowie oraz w ciele. To już jest trudne. ![]() Podobnie w uwodzeniu. Kris jest naturalem, takim go poznałem, teraz wychodzi jeszcze bardziej na wyżyny swoich możliwości. Osobiście jestem zdania, że większość jednak będzie musiała walczyć z sobą, rozwijać się cały czas i pracować nad swoimi umiejętnościami nieustannie. Zahukany chłopak będzie musiał pokonać największego swojego wroga - SIEBIE. I powiem Wam szczerze, że wiem co mówię. Widzieliście po wiele razy mój dowód osobisty. (Nie społeczny, nie... ;P ) Gdy uczysz się sztuk walki, uczysz się walczyć z lenistwem, bólem, z wytrwałością, z porażką i upokorzeniem. Uczysz się machać, przechodzisz od ruchów paralityka o niskim IQ w kierunku poetycko pięknego poruszania się. I gdy dochodzisz do mistrzostwa, zaczynasz rozumieć, że to jest proste jak chude nogi anorektyczki. Wtedy, gdy ktoś Cię atakuje, ruchy płyną z Twojego wnętrza. I to jest droga, jaka czeka dużą część uwodzicieli. Blah, blah, blah, złe programowanie, sranie w banie. Taka jest rzeczywistość. Im dalej idę w ten las, tym więcej widzę pni do wycięcia. Większość np. PUA, których obserwuję, ma nieuświadomione bariery, kiedy powinni całować, dotykać, pieścić, obejmować etc. Sam sobie z nimi jakiś czas temu poradziłem i powiem wprost: PULL THE TRIGGER!Pozdrawiam, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Po Przeczytaniu tego postu oraz analizie, stwierdzam że jest genialny jestem nowym forumowiczem i zagubionym. Happyman pokazałeś mi drogę za co serdecznie Ci dziękuje, biorę się od zaraz do roboty!
Dzięki pozdrawiam
|
|
|
|
Dzięki za ciepłe słowa - z dużym opóźnieniem, bo trochę mnie tu nie było. Zajmowałem się tysiącem rzeczy w międzyczasie: opublikowałem dwie powieści, zostałem konsultantem biznesowym... udało mi się zwiedzić sporo świata. Myślę, że wiele zawdzięczam temu do czego zainspirowało mnie to forum w 2008 roku. Bez tej zwiększonej pewności siebie... pewnie w życiu nie rzuciłbym korpo-pracy i nie napisał swojej pierwszej książki.
Po paru latach, wielu wspaniałych dziewczynach i doświadczeniach chciałem podsumować jaki mężczyzna jest atrakcyjny dla kobiet i.. jakie cechy pomagają nam być szczęśliwymi. Swoje przemyślenia wylałem tutaj: http://maciejrajk.eu/co-powinni-mezc...c-o-kobietach/ Generalnie jakby ktoś chciał mnie o coś zapytać czy też pogadać przy kawie o wszystkich tych ważnych sprawach, to serdecznie zapraszam na maila: maciej.rajk (at) gmail.com albo na facebook.com/maciej.rajk To forum dużo mi dało, trochę chyba udało mi się zwrócić artykułami, a chętnie pomogę jeszcze paru osobom, jeżeli uznają, że pogadanie z dziadkiem Maćkiem coś może dać.
O uwodzeniu:http://maciejrajk.eu/co-powinni-mezc...c-o-kobietach/
Moje mające mało wspólnego z PUA ksiażki: http://www.lideria.pl/Maciej-Rajk/sk...=Maciej%20Rajk |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|